Obavijesti

Novosti
[Novost] Google login ponovno radi 05.02.2017., 12:46:30PM Novost
Google login bi trebao ponovno raditi. U slucaju daljnjih problema, javiti na contact@zatemas.org.

permalink

[Novost]
[Upozorenje] Trenutno ne radi OpenID Connect (OAuth2) login za Google 18.01.2017., 3:27:33PM Upozorenje
Google je prestao servirati openid_id. Dok ne pređemo na polje openid_connect_sub ili email, Google login neće funkcionirati.

permalink

[Upozorenje]
[Novost] Google login koristi OpenID Connect 20.04.2015., 1:38:34AM Novost

Ukoliko koristite Google login, trebao bi vam nastaviti raditi i nakon 20. travnja 2015. kada se gasi OpenID 2.0 login. Danas je dodana podrška za OAuth 2.0 + OpenID Connect login.

Možda ćete trebati ponovno povezati Google račun sa ZATEMAS računom. Ukoliko slučajno povežete s novim računom, javite se, te ćemo pomoći u prebacivanju veze na stari račun.

permalink

[Novost]
[Novost] Verifikacija email adresa 14.01.2014., 11:54:16PM Novost

Kako bismo osigurali valjanost unesenih podataka, uskoro će biti uvedena verifikacija email adresa na način na koji se to čini na većini drugi web siteova gdje se možete registrirati. Dosada to nije bio prioritet jer nismo automatikom dostavljali emailove u poštanske sandučiće (iako smo svakog korisnika upitali za dopuštenje da to činimo), a spamanje radi povećanja broja linkova (kakvo se vrši na blogovima gdje je moguće postavljati komentare) nije bilo moguće.

S obzirom na neke zgodne mogućnosti koje se otvaraju ukoliko možemo dostavljati mailove, te s obzirom da želimo profiltrirati neaktivne korisnike, od svakog korisnika će se tražiti da validira email adresu u roku od 7 dana od trenutka prvog logina. Postojećim korisnicima ćemo poslati email u kojem tražimo potvrdu adrese. Detalje na koji način ćemo tretirati račune bez validirane adrese naknadno ćemo objaviti.

Molimo postojeće korisnike da se pripreme na validaciju emaila u skoroj budućnosti.

permalink

[Novost]
[Novost] Google+ stranica 15.04.2012., 6:07:23PM Novost
Ne zaboravite lupiti +1 ako imate Google+! :-)

permalink

[Novost]
1 2 3 4  >>>
[RSS] Arhiva